IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода 2022: Какво да носим под прозрачни дрехи

26 август 2022 14 30

Как да не изглеждаме смешно или неподходящо облечени

Снимка: Jordan Bergendahl, Pexels

Снимка: Jordan Bergendahl, Pexels

Дори и да сте готови за приключенски моден момент с изрязани дрехи, подобно на Дуа Липа, и високи цепки до бедрата, не всеки се чувства удобно да излезе сред хора, носейки прозрачно облекло. Но за щастие, живеем във време, в което разголените тоалети не са непременно рисковани – те могат да бъдат забавни и закачливи, като в същото време да вдъхват увереност без проблем. Всичко се свежда до това да знаете какво да носите под прозрачното облекло, което може да ви помогне да изглеждате и да се чувствате добре.

Както казва стилистът Данюл Браун, с правилното облекло и основни комбинации, прозрачните дрехи могат да имат място във всеки гардероб – дори и в този на хората, които клонят повече към скромните тоалети.

Според Браун, чиято клиентела включва Парис Джексън, Джон Леджънд, Бебе Рекса, Лоти Мос и Джо Джонас, това, което носите под прозрачното облекло, ще зависи от две неща – повода, за който се обличате, и вида на прозрачните дрехи, които сте избрали.

Какво да носим под прозрачни дрехи?

Под прозрачни блузи

Обикновено вталените потници или бельо (като дантелен или спортен сутиен) са най-добрият избор за прозрачна риза.

Основното облекло под прозрачните горнища наистина може да варира в зависимост от атмосферата, към която сте се насочили и дали блузата ви има множество детайли. Ако тя е детайлна, Браун предлага да се придържате към основното бельо – бежови или нюд сутиени и потници. По този начин ресните, панделките или пайетите, които обличате, ще могат да изпъкнат. Ако горнището обаче е прозрачно без детайли, облечете ярко бельо, което да придаде малко разнообразие към тоалета.

Под прозрачни панталони

Когато решите да излизате с прозрачни долнища, Браун казва, че изтънчеността е ключова. Слипове с висока талия са изборът на стилиста, тъй като така се гарантира, че коремът и интимните части са напълно покрити. Носенето на правилно бельо е от изключителна важност тук, така че не подценявайте тази част от облеклото.

Под прозрачни рокли

Когато носите прозрачна рокля, дрехата отдолу зависи от това колко искате да прикриете от тялото си.

Като цяло слиповете или друг вид бельо с висока талия са доста често срещан избор. Така ще гарантирате, че долната ви част ще бъде покрита, но все пак ще показвате прилично количество кожа.

Ако искате малко повече покритие, Браун препоръчва да изберете боди до средата на бедрото. Това ще добави структура към тоалета и ще е доста елегантен избор.

Какво да не носите под прозрачни рокли?

В края на деня наистина може да носите каквото искате под прозрачните си дрехи. Модните правила всъщност не съществуват, защото най-важното е да се чувствате комфортно и да се харесвате.

Въпреки това, Браун препоръчва да пропуснете прашките под прозрачните модели, с изключение на плажни тоалети. Ако пък целта ви е да покажете извивките си и у дома имате само прашки, не се притеснявайте да ги носите под прозрачните си дрехи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари